Художнє приладдя. Ваш список покупок

18.06.2018

Коли ви вперше вирішите спробувати малювати, вибір доступних предметів мистецтва може бути приголомшливим та заплутаним. Отже, ось список предметів мистецтва, де ви можете почати малювати акрилами.

Художні фарби

Не спокушайтеся всіма фарбами. Почніть з кількох основних кольорів і дізнайтеся, як виглядає кожний і мікси.

Купуйте тюбик таких кольорів:

 

Червона чи кадмієва червона

Фталоціанінова Phthalo blue

Азо-жовтий або жовтий кадмій

Умбра палена

Блідо-зелений

Титановий білий

Сірий

Вам не потрібні чорні, щоб затемнити кольори або тіні, оскільки суміші інших кольорів даватимуть темні кольори. Мені особисто подобається кадмієве червоне середовище та жовтий кадмій.

Пензлі для малювання

Знову ж таки, вам не потрібні жмені пензлів різних розмірів і форм. З часом ви будете розвивати перевагу розмірам пензля та форми, а також типу волосся. Для початку ми рекомендуємо два різні розмірні щіткові пензлі, з жорсткими волосками. Фільберт – це універсальна форма пензля, яка дає ряд мазків пензля залежно від того, як ви тримаєте її, від вузького до широкого. Багато моїх картин зроблено лише одним фільбертом.

Мастихіни

Якщо ви використовуєте ніж з палітрою, а не щітку, щоб змішувати кольори фарби на палітрі, ви не втрачаєте фарбу, яка залишається застряглою в пензлі. Також змішувати кольори разом легше. Ніж для палітри також можна використовувати для очищення фарби від полотна, коли щось піде не так (якщо фарба ще не висохла).

Палітра для фарб

Зручно мати трохи кожного кольору фарби, витісненого з тубки, на палітру, яку можна підібрати за допомогою пензля. Оскільки акрилові фарби висушуватимуться швидко, вам потрібна паличка для зволоження, а не традиційна дерев'яна. Якщо ви наллєте фарбу на звичайній палітрі, багато з неї висохне, перш ніж ви її використовуєте.

Папір

Ви не збираєтеся писати шедевр щоразу, коли ви берете пензель. Іноді вам потрібно грати та практикувати. Якщо ви робите це на папері, а не на полотні, це не лише дешевше, а й менше проблем із зберіганням. Вам може сподобатися використовувати великий, пов'язаний із проводами альбом, але ще один варіант, який слід розглянути, - панель паперу з полотном.

Полотна

Купівля полотна, яке вже розтягнулося і заґрунтоване, дає вам більше часу для малювання. Купуйте кілька різних розмірів та форм. Довгі та тонкі відмінно підходять для пейзажів.

Контейнер для води

Вам потрібен контейнер для води, як для очищення пензля, так і для розведення фарби. Порожня банка від джему може бути корисною, хоча ви можете віддати перевагу пластиковому контейнеру, який не зламається, якщо ви його скинете. Ви можете купити всілякі контейнери, у тому числі з отворами по краях для зберігання пензлів, що висушуються.

Ремені або паперовий рушник

Вам знадобиться щось, щоб витирати зайву фарбу пензлем і зняти більшу частину фарби з пензля, перш ніж ви її вимиєте. Я використовую рулон паперового рушника, але також працює стара сорочка або аркуш, розірваний на лахміття. Уникайте всього, що містить зволожуючий крем або миючий засіб, оскільки не слід додавати будь-що до своєї фарби.

Фартух для художників

Висушену акрилова фарбу тяжко випрати, тому надягайте надміцний фартух для захисту одягу.

Мольберти і етюдники

Мольберти бувають різних конструкцій, але мій фаворит - мольберт підлоговий h-frame, тому що він дуже міцний. Якщо простір обмежений, розгляньте настільну версію.

Повернення до переліку


Бренди

0-9 А-я A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y