Зустрічайте! Рідка акварельна фарба AQUA Drop*

Schmincke представив нову рідку акварельну фарбу, що має назву AQUA Drop, яка створена не на барвниках, а на пігментах.

Акварель розлита в зручну форму - це пластикові баночки об'ємом 30мл з крапельницею, що надає зручності у використанні: акварель комфортно наливати на палітру.

Акварель Aqua Drop можна комбінувати з аквареллю інших серій Schmincke, таких як Horadam, Akademie, а також з усіма медіумами.

Нова фарба має дуже яскраві і прозорі кольори. Schmincke вдалося створити принципово нову формулу, саме на пігментах, що об'єднала в собі традиційну для рідкої акварелі прозорість и концентрованість, при цьому світлостойкість цих фарб становить 4**** і 5*****, що є максимальним показником світлостойкості акварелі. Таким чином, ваші творіння не втратять насиченості кольору.

 Schmincke представив 24 відтінки акварелі, що охопив увесь діапазон – це і первинні базові кольори, додаткові кольори (вторинні), а також кольори, створені з використанням декількох пігментів, що отримали назву дорогоцінних мінералів. Більша половина кольорів фарб AQUA Drop, а саме, тринадцять – монопігментні, і усі вони не мають у складі кадмія.

 Сфер застосування даних фарб досить обширна: їх можна використовувати як в першоствореному вигляді, так і розбавити водою, а також як і звичайну, традиційну акварель, її можна використовувати для скетчінга, каліграфії, леттеринга і аерографа.

 Фарба залишається на палітрі в рідкому стані близько полутора годин. Повне висихання становить приблизно вісім годин, потім її знову можна розбавити водою і вона чудово повертається у свій первозданний стан, равномірно змішується, без створення будь-яких комочків.

Як вже було сказано, усі кольори є прозорими, а тому, якщо художник потребує щильний покривний слой, то Schmincke і про це подбали: запропонували білила Opaque White у баночці 30мл. Цей медіум можна використовувати пензлем або пером. У суміші з AQUA DROP - в залежності від доданої кідькості - він висвітлить і додасть непрозорості. Не підходить (ні в якому вигляді: ні в чистому, ні в сумішах) для ланерів AQUA DROP LINERS.

 Також для тих художників, хто займається міським скетчінгом, леттерінгом, каліграфією... виробник пропонує Aqua Drop Liner, який можна заправити будь-яким кольором Aqua Drop (окрім білил Opaque White), яким можна і малювати, і робити написи.

 * незабаром у продажу

 

Повернення до переліку


Бренди

0-9 А-я A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y